Roadshow Industrie 4.0

Is het slechts een hippe slogan of krijgen we allemaal met Industrie 4.0 te maken?

Industrie 4.0: van hype naar praktijk

Gratis inspirerende roadshow in Eindhoven (14 juni), Deventer (13 september) en Hasselt-België (27 september). Gaat het nu echt om een vierde industriële revolutie? Hoever zijn de ontwikkelingen eigenlijk en wat kunt u van óns verwachten? En belangrijker nog: hoe benut u deze grensverleggende ontwikkelingen om de industriële productie te verbeteren.

Wat u kunt verwachten tijdens het interessante en interactieve programma zijn inzichten, inspiratie en praktische hulpmiddelen om direct uw voordeel mee te kunnen doen in uw dagelijkse praktijk.

Ontdek!

U heeft de unieke gelegenheid om uit eerste hand de heldere en concrete visie op Industrie 4.0 te horen van de ‘founding fathers’ van Continu Verbeteren in Nederland: FullFact Solutions, DataLyzer International en Blom Consultancy.

Ontmoet!

Er is volop gelegenheid om te ontmoeten en met collega’s ervaringen en uitdagingen uit te wisselen. De roadshow is ontwikkeld voor iedereen die de ambitie heeft om de industriële productiviteit naar een volgend niveau te brengen, waaronder CEO’s, COO’s, productiedirecteuren, bedrijfsleiders en kwaliteitsmanagers.

Gratis!

Deelname aan deze roadshow is gratis voor functionarissen van organisaties die tot de hiervoor genoemde doelgroep behoren. Meldt u direct aan, want vol is vol.

Data en locaties

Inschrijven voor de roadshow

Een evenement met onvergetelijke sprekers. Gratis.

Programma

Het programma van de Roadshow Industrie 4.0 is de perfecte mix tussen inspiratie en praktische inzichten. En op 3 data / locaties te bezoeken.

13:30 uur

Ontvangst

14:00 uur

Industrie 4.0: Van hype naar praktijk – Steven Blom

Is het slechts een hippe slogan of krijgen we allemaal met Industrie 4.0 te maken? Gaat het nu echt om een vierde industriële revolutie? Hoever zijn de ontwikkelingen eigenlijk en wat kunt u van ons verwachten?

Vliegwiel voor vooruitgang – Marc Schaeffers / Arno Koch

Hoe verzamelt u d.m.v. SPC en OEE relevante gegevens en benut u deze vervolgens optimaal om binnen Industrie 4.0 het productieproces verder onder controle te krijgen en efficiency te verbeteren.

Vanuit de praktijk – gastspreker

Hoe zet deze gerenommeerde industriële onderneming de inzichten van Industrie 4.0 in de dagelijkse praktijk in en wat levert het op? En belangrijker nog, met welke learnings kan u uw voordeel doen?

Conclusies en praktische adviezen

Conclusies, voorwaarden en aanpak voor een concreet resultaat.

17:00 uur

Afsluiting met borrel

Sprekers

De ‘founding fathers’ van Continu Verbeteren in Nederland

Arno Koch is één van Europa’s pioniers op het gebied van de hands-on implementatie van Japanse productiestrategieën zoals TPM, TPS en Lean. In 1995 ontwikkelde hij de allereerste commerciële OEE-software, schreef de eerste boeken over OEE
en is beheerder van de OEE Industry Standard. Daarnaast bracht hij de Makigami Process Analysis methodiek uit Japan mee en maakte die hanteerbaar in Westerse omgevingen. Arno is als vaste docent verbonden aan een Duitse universiteit, geeft gastcolleges over heel de wereld en is Technisch Directeur bij FullFact Solutions.

Marc Schaeffers is directeur van DataLyzer International. Hij heeft bijna 30 jaar ervaring met de implementatie van SPC in organisaties in verschillende industrieën en wereldwijd. Marc ziet de toepassing van SPC veranderen van registratie van productcontroles, naar volautomatische registratie van producten en processen, inclusief beoordeling van toeleveranciers. Marc zal zij ervaringen met de toepassing van deze trend door vooraanstaande internationale bedrijven met u delen.

Steven Blom heeft na zijn carrière als eerste productiedirecteur van Fuji Photo Film, Blom Consultancy opgericht. Dit bedrijf is al 25 jaar kennis leider op het gebied van TPM, World Class Manufactoring en Lean. Als eerste in Nederland was Blom Consultancy promotor van het invoeren van SPC om de kwaliteit van het proces te verbeteren en de invoering van OEE om de productiviteit van de installatie te meten en een echte drive voor verbetering van de werkzaamheden te realiseren.

Inschrijven voor de Roadshow

Gratis inspirerende roadshow in Eindhoven (14 juni), Deventer (13 september) en Hasselt-België (27 september). Gaat het nu echt om een vierde industriële revolutie? Hoever zijn de ontwikkelingen eigenlijk en wat kunt u van óns verwachten? En belangrijker nog: hoe benut u deze grensverleggende ontwikkelingen om de industriële productie te verbeteren?